Vanhoutte doet Cercle-man nadenken over toekomst: Waar ligt mijn plafond

Vanhoutte doet Cercle-man nadenken over toekomst: "Waar ligt mijn plafond"

03-10-2023 22:03
1

Cercle Brugge is na een sterke start wat teruggezakt en zit in een mindere periode. Met Kevin Denkey heeft het wel een sterke spits in huis rondlopen. Al is het nog maar de vraag voor hoe lang dat nog zal zijn.

De 22-jarige aanvaller is sterk gestart aan het seizoen en zit momenteel al aan vijf doelpunten, terwijl hij vorig seizoen slechts negen keer kon scoren. De Togolees zag ook hoe de Vereniging deze zomer afscheid nam van flink wat pionnen. Denkey lijkt er ook klaar voor te zijn om een nieuwe stap te zetten.

"Toen ik Charles Vanhoutte (Union SG) tegen ons zag spelen, merkte ik op dat hij beter was dan bij ons destijds. Ook ik zou graag willen weten waar mijn plafond ligt. Ik zeg niet dat Cercle geen grote club is, begrijp me niet verkeerd, maar ik heb nog nooit bij de echte top gespeeld. Ik ben benieuwd of ik dat niveau zou aankunnen", geeft de aanvaller aan in Krant van West-Vlaanderen.

Afgelopen zomer was er al interesse in Denkey, maar door het vertrek van Ueda mocht de spits toen nog niet vertrekken. Daar komt volgende zomer misschien toch verandering in.