Skov Olsen sprak met andere clubs: “Ik wilde sommige dingen zien veranderen”

Skov Olsen sprak met andere clubs: “Ik wilde sommige dingen zien veranderen”

28-09-2023 09:45
15

Skov Olsen gaf eerder al toe aan een transfer te hebben gedacht. Afgelopen zomermercato leek de Deen op weg naar de exit bij Club Brugge. Skov Olsen sprak met Het Laatste Nieuws over de situatie.

Skov Olsen leefde een tijdje geleden in onzekerheid. “Dat was vooral op het einde van vorig seizoen. Het is niet dat ik absoluut weg wou of constant met een transfer in mijn hoofd zat, maar ik wilde sommige dingen wel zien veranderen. Bovendien wist ik aanvankelijk niet wie onze nieuwe trainer zou worden en of hij op me rekende.”

Uiteindelijk wist Ronny Deila en Club Brugge de buitenspeler te overtuigen. ”Maar na een paar gesprekken met de club - waarin ik vroeg wat de visie was - en met de coach - die meteen aangaf dat hij me een belangrijke speler vond en wou dat ik bleef -, werd al snel duidelijk dat we dit seizoen zullen terugslaan. Niet alleen persoonlijk, maar de hele ploeg, de club...”

Skov Olsen heeft ook met andere clubs gesproken. “Jawel, maar Club wilde een bepaald bedrag voor me. (lachje) En alles wat minder was, daar zeiden ze neen tegen. Het is wat het is. Er was interesse, ja, maar ik ben hier nog steeds.”