'PSV maakt volop werk van contractverlenging Rode Duivel Bakayoko'

'PSV maakt volop werk van contractverlenging Rode Duivel Bakayoko'

27-09-2023 07:27

PSV wil de huidige verbintenis van Johan Bakayoko wederom gaan verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De vleugelaanvaller staat momenteel nog tot medio 2026 onder contract bij de Eindhovenaren. 

Het Nederlandse ED weet dat PSV dolgraag ziet dat Bakayoko minimaal één en het liefst twee jaar bijtekent. Een voordeel voor PSV is dan dat de snelle vleugelspeler voor een zeer hoge prijs kan worden verkocht, mits er belangstelling is van clubs. Mocht Bakayoko inderdaad bijtekenen, dan is een voordeel voor hem dat zijn contractvoorwaarden zullen worden opgekrikt, aangezien hij onder trainer Peter Bosz een belangrijke schakel is. 

Het twintigjarige talent genoot de afgelopen transferwindow ook al veel belangstelling. Brentford meldde zich toen op de valreep met een bod van 40 miljoen euro, maar zowel PSV als hijzelf dacht toen niet over een vertrek. Wellicht denkt hij daar volgend jaar anders over. 

PSV maakte eerder op dinsdag ook al bekend te hebben verlengd met Ismael Saibari (ex-KRC Genk en ex-Anderlecht), die zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2028 zette. Met Isaac Babadi lijkt het vooralsnog iets minder soepel te verlopen. Hij lijkt vooralsnog de kat uit de boom te willen kijken.