Cercle Brugge en shirtpartners met erg mooie actie in strijd tegen leukemie

Cercle Brugge en shirtpartners met erg mooie actie in strijd tegen leukemie

24-09-2023 14:32

Cercle Brugge brengt de strijd tegen bloedkanker opnieuw onder de aandacht. De club doet dit samen met stichting ME TO YOU. Cercle Brugge speelt zondag tegen Union SG met aangepaste tenues. De shirtpartners van Cercle Brugge hebben gezamenlijk hun logo afgestaan aan de stichting.

Cercle Brugge doet dit om een duidelijke boodschap de wereld in te sturen tijdens de achtste speelronde van de Jupiler Pro League tegen Union. ‘Dat we samen sterk staan in de strijd tegen leukemie’, deelt de club via de officiële kanalen. De shirt van Cercle Brugge worden vervolgens ten voordele van de stichting geveild.

September is wereldwijd de bloedkankermaand. In deze maand had Miguel Van Damme ook zijn 30e verjaardag gevierd. Cercle deelt hier het volgende over. ‘Miguel blijft de Cerclespelers, -fans, -partners en -medewerkers nauw aan het hart liggen. Daarom sensibiliseren we zondag opnieuw over het thema om het bewustzijn en de kennis over de ziekte te verhogen en het wetenschappelijk onderzoek financieel te steunen.’

Naast Cercle Brugge doet tegenstander Union SG ook mee in de campagne met Cercle Brugge en stichting ME TO YOU. Wedstrijdshirts van Christian Burgess, Dennis Eckert Ayensa en Charles Vanhoutte worden gesigneerd en toegevoegd aan de veiling voor de stichting. Ook schenkt Olivier Deman (ex-Cercle) een gesigneerd shirt van Werder Bremen, Robbe Decostere doet dat op zijn beurt van Zulte Waregem. AS Monaco biedt het shirt van ex-Cerclespeler Radoslaw Majecki aan.