Twijfels bij Deila (Club Brugge) voor Anderlecht: “Dan hakken we de knoop door”

Twijfels bij Deila (Club Brugge) voor Anderlecht: “Dan hakken we de knoop door”

22-09-2023 16:04
3

Er zijn twijfelgevallen binnen de selectie van Club Brugge voor de belangrijke match met RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League. Antonio Nusa en Philip Zinckernagel zijn beiden onzeker voor de kraker tegen paars-wit. Hoofdtrainer Ronny Deila reageert op de twijfelgevallen bij Blauw-Zwart.

Zinckernagel werd gespaard tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Beskitas in de Conference League. De kans is aanwezig dat hij er wel weer staat tegen Anderlecht. “Het leek ons beter om hem met Anderlecht in het achterhoofd rust te gunnen”, citeert Het Nieuwsblad Deila.

Deila heeft meer twijfels over het aanstormende talent Nusa. De jongeling heeft last van vermoeidheid en kampt met een rugblessure. “Of hij zondag kan aantreden? Dat weten we nog niet. We moeten het dag per dag bekijken, en dan hakken we de knoop door”, besluit Deila.

Naast Nusa en Zinckernagel heeft Blauw-Zwart meerdere blessuregevallen. Tajon Buchanan heeft nog last van een hamstringblessure en linkervleugelverdediger Bjorn Meijer kampt al vanaf de start van het Jupiler Pro League-seizoen met een buikspierblessure.