T1 Günes (Besiktas): “Club Brugge is de sterkste tegenstander, CL-ervaring”

T1 Günes (Besiktas): “Club Brugge is de sterkste tegenstander, CL-ervaring”

21-09-2023 10:39
15

Senol Günes, de hoofdtrainer van Besiktas, blikt vooruit op de confrontatie met Club Brugge in de Conference League. Volgens Günes wacht met Club Brugge een pittige uitdaging voor Besiktas, maar hij ziet toch mogelijkheden voor zijn team.

Günes geeft aan dat Besiktas voor de volle buit gaat donderdagavond in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge. Günes is zeer duidelijk wanneer het gaat over de intenties van Besiktas in Brugge. “Wij willen die 3 punten”, citeert Sporza Günes.

Günes ziet in Club Brugge een flinke uitdaging. De hoofdtrainer van Besiktas uit zich lovend over Blauw-Zwart. "Club is evenwel de sterkste tegenstander in deze groep. Ze hebben individuele kwaliteit, Champions League-ervaring en laten we niet vergeten dat ze de voorbije jaren vaak de titel gegrepen hebben", besluit Günes.

Club Brugge gaan de strijd aan in Groep D van de Conference League. Naast Club Brugge en Besiktas wordt de groep gedeeld met FC Lugano en Bodø/Glimt. De eerste twee teams uit de groepsfase gaan door naar de volgende ronde.