Juventus weet overtuigend te winnen van Lazio met uitblinker Vlahovic

Juventus weet overtuigend te winnen van Lazio met uitblinker Vlahovic

16 september - 17:21
1

Juventus heeft zaterdagmiddag een overtuigende zege geboekt op SS Lazio. Mede dankzij een uitblinkende Dusan Vlahovic zegevierde De Oude Dame met 3-1.

Voor Lazio, dat in de Champions League in de groep bij Feyenoord zit, was het uitduel met Juventus de generale repetitie voor de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid. De thuisploeg begon ijzersterk en legde de Romeinen de wil op. Na tien minuten leverde het de verdiende openingstreffer op. Vlahovic dacht na een voorzet over rechts niet na en haalde kiezelhard uit.

Juve drukte door en verdubbelde de marge nog voor het halfuur via Federico Chiesa. Lange tijd had Lazio niets te vertellen in het Allianz Stadium, tot Luis Alberto na ruim een uur de spanning terugbracht. Die spanning was van korte duur, aangezien Vlahovic drie minuten later het verschil alweer twee maakte.

Daar bleef het bij in Turijn, wat betekent dat Juventus in elk geval voor even koploper van de Serie A is. Juve heeft tien punten uit vier wedstrijden verzameld, Lazio ploetert verder. De Romeinen staan met drie uit vier op de vijftiende plaats.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s