Toffolo (ex-RSCA-transfertarget) bestraft nadat hij 375 keer gokregels verbrak

Toffolo (ex-RSCA-transfertarget) bestraft nadat hij 375 keer gokregels verbrak

13 september - 19:16 Laatste update: 18:41
8

Harry Toffolo, de verdediger van Nottingham Forest, was in de winterse transfermercato dicht bij een overstap naar RSC Anderlecht. Nu heeft Toffolo een schorsing gekregen van vijf maanden door de Football Association nadat hij maar liefst 375 keer de gokregels heeft overtreden.

De regels die Toffolo brak zijn voornamelijk gerelateerd aan gokken of het delen van informatie waarover gegokt kan worden. Dit is 375 keer voorgekomen tussen 22 januari 2014 en 18 maart 2017 meldt The BBC.

Toffolo brak de regels toen hij speler was van Norwich City. In die periode werd de verdediger uitgeleend aan onder meer Swindon, Rotherham, Peterborough en Scunthorpe. Toffolo was in januari heel erg dicht bij een overstap naar Anderlecht.

Op de Transfer Deadline Day van 31 januari 2023 leek de transfer van Toffolo in kannen en kruiken. Toffolo was ook al in België om zijn medische testen af te nemen. Nottingham stopte op het allerlaatste moment de transfer in verband met een blessuregeval in de achterhoede. Paars-wit stapte nog naar de FIFA om de transfer door te drukken, maar dit lukte niet meer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s