Hij is gewoon goudhaantje waar Antwerp grof geld aan gaat verdienen

"Hij is gewoon goudhaantje waar Antwerp grof geld aan gaat verdienen"

07-09-2023 11:44 Laatste update: 12:10
28

De transferdeadline is nu ook in België afgelopen. Patrick Goots maakt de balans op van zijn ex-club Antwerp, die zich gericht versterkte én enkele goudhaantjes aan boord hield.

Op de valreep kon Antwerp nog Owen Wijndal halen. "Een goeie deal", reageert Goots bij Gazet Van Antwerpen"Er moest sowieso nog een verdediger komen, ook zonder het uitvallen van Alderweireld, De Laet en Vines. ‘t Is natuurlijk vreemd dat Ajax eerst Ávila komt halen en vervolgens zijn doublure naar de Bosuil stuurt, maar als ‘marathonman’ heeft Wijndal — die ook al elf keer Nederlands international was — zijn plaats in het systeem van Van Bommel."

Antwerp heeft haar voornaamste sleutelspelers ook aan boord kunnen houden. "Als Vermeeren zijn niveau doortrekt in de Champions League, zullen de clubs de volgende mercato(’s) voor hem in de rij staan. Hij is gewoon een goudhaantje waar Antwerp grof geld aan gaat verdienen. Ook Keita keerde terug naar het vertrouwde nest. Een transfer die door het verschil tussen vraag en aanbod lang aansleepte, maar ook eentje die op termijn geld zal opbrengen."

Antwerp speelt na de interlandbreak op het veld van Westerlo. In de eerste vijf wedstrijden haalde het 8 op 15.