Standard snakt weer naar "onvoorspelbare dribbels" van Djenepo

Harkin wrijft zich in de handen met Djenepo: "Keert terug naar club van zijn hart"

5 september om 23:31

Het heeft érg lang geduurd, maar met de sluiting van de zomermercato in aantocht is Standard Luik dan toch in gang geschoten. Moussa Djenepo is één van de last-minute versterkingen. De vleugelflitser was eerder al een publiekslieveling op Sclessin en Fergal Harkin hoopt dat hij dat opnieuw wordt.

Op z'n 25e strijkt Djenepo weer neer op het oude nest, waar hij in de zomer van 2019 zijn vleugels uitsloeg. Na een geweldig seizoen van de doorbraak loodste Southampton FC hem naar de Premier League. Daar deed de Senegalees het in zijn eerste twee seizoenen ook puik. Nadien deemsterde hij weg, mede door fysieke ongemakken.

Nu is Djenepo weer terug bij Standard. "Iedereen op Sclessin en in België kent de kwaliteiten van Moussa Djenepo. Zijn snelheid, zijn diepgang, zijn onvoorspelbare dribbels en zijn scorend vermogen en het vermogen om te laten scoren zullen bijkomende troeven zijn voor ons offensief compartiment", vat Harkin de kwaliteiten van de nieuwste aanwinst samen.

Harkin is ervan overtuigd dat Djenepo (opnieuw) een schot in de roos zal worden. "Moussa keert nu terug naar de club van zijn hart waar hij zijn carrière heeft gelanceerd en is ongeduldig om de ploeg te helpen en de ervaring die hij de laatste jaren heeft opgedaan in de Premier League, te delen met zijn ploeggenoten!"