De Roeck (Westerlo) na Cercle

De Roeck (Westerlo) Cercle Brugge: "Verdienden eigenlijk een resultaat"

3 september om 14:14

Westerlo reageert na de verloren match tegen Cercle Brugge. Westerlo verloor uit bij Cercle Brugge met 2-1. Hierdoor staat de ploeg van hoofdtrainer Jonas De Roeck na zes gespeelde matchen op de vijftiende plaats met slechts één punt. De Roeck en centrale middenvelder Lukas Van Eenoo reageren op de verliespartij tegen Cercle.

Hoofdtrainer De Roeck vond dat Westerlo meer verdiende tegen Cercle Brugge. “We spelen tegen een moeilijke tegenstander, maar ik vind dat we eigenlijk wel een goede match hebben gespeeld. We hebben de beste kansen gehad, en verdienden eigenlijk wel een resultaat", citeert Sporza De Roeck.

Aanvoerder Van Eenoo zag een sterker Cercle Brugge, maar vond dat Westerlo wel een punt had kunnen pakken. "Cercle had het overwicht, maar we hadden hier vandaag toch een puntje kunnen meepikken. Dat is de periode waar we momenteel inzitten. We mogen nu niet te negatief worden, we zijn nog niet vaak kansloos geweest, we geven niet op", besluit Van Eenoo.

Westerlo staat na zes gespeelde matchen 1 op 18. De Kemphanen krijgen ook in de volgende speelronde weer een flinke uitdaging voor de kiezen. In de volgende match neemt Westerlo het op tegen Royal Antwerp FC.