'Napoli en PSV op randje van akkoord over Lozano: transfersom van 12 miljoen'

'Napoli en PSV op randje van Lozano-akkoord: transfersom en voorwaarden vastgezet'

31 augustus 2023 om 22:18

Het draait om de allerlaatste details totdat Napoli en PSV akkoord zijn over Hirving Lozano. Dat meldt Gianluca di Marzio donderdagavond. Van een volledig akkoord is dus nog altijd geen sprake, maar het vertrouwen is er aan beide kanten. 

Financieel ligt er al een tijd hetzelfde bedrag op tafel. PSV moet twaalf miljoen euro betalen en een percentage van zijn toekomstige verkoopbedrag afstaan aan Napoli. Er zijn nog altijd wat kleine details die verder besproken moeten worden, maar zowel PSV als de Italianen verwachten dat dit goedkomt. Lozano kreeg eerder al van Napoli de toestemming om een medische keuring te ondergaan.

De kans is enorm dat Lozano de opvolger gaat worden van Johan Bakayoko. Het Engelse Brentford zou een bod van 35 miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen zijn gedaan op de Belg. PSV lijkt daarmee akkoord te gaan, waardoor het nu aan Bayoko is om een persoonlijk akkoord met The Bees te vinden. Ook Ibrahim Sangaré staat nog op de nominatie om naar Nottingham Forest te vertrekken. Als die twee spelers weg gaan is er voldoende financiële ruimte voor Lozano.