Deman ruilt Cercle in voor Werder Bremen: “Blijf een groenen, lang leve Cercle!”

Deman ruilt Cercle in voor Werder Bremen: “Blijf een groenen, lang leve Cercle!”

31 augustus - 20:20
4

Olivier Deman, de voormalige linkermiddenvelder van Cercle Brugge, heeft afscheid genomen van de club. Deman heeft een transfer verdiend naar Werder Bremen. Deman is een jeugdproduct van Cercle Brugge en heeft zich het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen flink in de kijker gespeeld.

Deman geeft aan dat hij opgegroeid is bij Cercle Brugge en dat hij iedereen rondom de club erg gaat missen.  “Ik neem vandaag afscheid van een ploeg die me veel gegeven heeft. Een team waar ik ben opgegroeid, waar ik van een jongetje een man ben geworden hoewel ik nog steeds jong ben. Ik ga alle supporters, iedereen die werkt op Cercle, iedereen die rond Cercle beweegt en de sfeer missen”, deelt Deman via de officiële kanalen van Cercle Brugge.

Deman vertelt dat hij Cercle Brugge zeer dankbaar is. Maar ik ben vooral dankbaar. Dankbaar aan alle coaches waarmee ik heb mogen werken, dankbaar aan Cercle dat ik deze stap kan en mag zetten. Dit is een hele mooie kans voor mij, een opportuniteit die ik echt niet mag laten liggen. Ik blijf dan ook ‘een groenen”, vertelt Deman.

Deman sluit af door zijn avontuur bij Cercle Brugge samen te vatten. “Ik ben van jeugdspeler binnen Cercle opgegroeid tot belofte-international en nu zelfs A-international. Op dit moment krijg ik de kans om in de Bundesliga te gaan spelen, het is voor mij echt onwezenlijk. Ik zal Cercle altijd dankbaar zijn en ik kijk ernaar uit om nog eens terug te komen: lang leve Cercle!”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s