UPDATE: 'Carrasco geland in Saoedi-Arabië om te tekenen, transferbedrag bekend'

UPDATE: 'Carrasco geland in Saoedi-Arabië om te tekenen, transferbedrag bekend'

31 augustus - 16:38 Laatste update: 4 september - 13:25
31

Yannick Carrasco, de 29-jarige Rode Duivel, is dicht bij een overstap naar Saudi-Arabië. Zijn huidige werkgever Atlético Madrid is akkoord met een bod van Al-Shabab uit Saudi-Arabië, weet journalist Ben Jacobs.

Eerder werd al gemeld dat Carrasco zelf ook akkoord gaat met Al-Shabab. De Rode Duivel staat open voor een vertrek naar Saudi-Arabië. Zo lijkt er niets meer de transfer van Carrasco naar Saudi-Arabië in de weg te staan.

Eerder in deze transferperiode werd Carrasco in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona. Tot een daadwerkelijke transfer kwam het echter nooit. In 2018 verkocht Atlético Carrasco voor 30 miljoen euro aan Dalian Pro en in 2020 kocht Atlético Carrasco terug voor 27 miljoen euro.

Carrasco speelde tot nu toe 266 matchen namens Atlético, hierin wist de Rode Duivel 47 keer het net te vinden. Ook leverde Carrasco 45 assists af aan zijn ploegmaats.

Update: Carrasco is op de dag van zijn 30e verjaardag, maandag, in Saoedi-Arabië gearriveerd om zijn handtekening te zetten onder een contract bij Al Shabab en om aan het publiek te worden gepresenteerd. De Rode Duivel gaat een verbintenis aan voor 3 jaar en volgens Footmercato ligt het transferbedrag rond de 15 miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s