CEO Union Bormans over transferplannen: “Geven Castro-Montes nog niet op”

CEO Union Bormans over transferplannen: “Geven Castro-Montes nog niet op”

31-08-2023 09:11
9

Het einde van de transfermarkt nadert. Ook voor Union SG zal het nog spannend worden. CEO Philippe Bormans sprak met Het Nieuwsblad over de plannen van de Brusselse club.

Union SG zag veel sterkhouders vertrekken. “Ik zal blij zijn als het 6 september is (glimlacht). Het is niet meer onze bedoeling om nog belangrijke spelers te laten gaan. Op inkomend vlak komt er zeker nog een spits bij. We zijn nog op zoek naar een grote, sterke aanvaller. Een type Boniface dus, al kan het altijd anders uitdraaien. Soms als je iets koopt op het internet, kan dat tegenvallen hé.”

Buiten een spits wil Bormans nog versterkingen binnenhalen. “Een vervanger voor Bart Nieuwkoop op de wingback is geen prioriteit. Al laten we de piste Castro-Montes (KAA Gent, red.) nog niet volledig los. We hebben een plan, maar we zien wel. Een extra middenvelder zoeken we niet meer.”

Volgens de CEO van Union SG zal er na 1 september echter niet veel meer vuurwerk komen. “Ik denk trouwens dat er na 1 september niet veel meer zal gebeuren in België, ook al is onze mercato nog tot 6 september open. Onze targets zijn spelers die spelen bij hun club, die zullen niet meer mogen vertrekken na vrijdag.”