Kvilitaia is helemaal klaar voor komst KAA Gent: APOEL zal ander gezicht tonen

Kvilitaia is helemaal klaar voor komst KAA Gent: "APOEL zal ander gezicht tonen"

30-08-2023 21:49
2

Na de 2-0 overwinning in eigen huis is KAA Gent goed op weg om zich te kwalificeren voor de Conference League. Bij APOEL Nicosia gelooft men echter nog steeds in de kwalificatie. En al zeker voormalig Gent-speler Giorgi Kvilitaia.

Bij de Cypriotische club is de hoop op kwalificatie nog steeds groot. "Het was een hard verdict, maar we verdienden echt meer", zegt Kvilitaia in Het Nieuwsblad. "Gent had het geluk net wat meer aan hun kant, maar er volgt nog een terugwedstrijd", geeft hij aan.

Volgens Kvilitaia zal er in Cyprus nog heel wat gaan gebeuren. "Er wacht de Buffalo's een moeilijke avond in Nicosia. Natuurlijk zal het niet makkelijk worden voor ons, maar we geloven er rotsvast in", aldus de spits. "We zullen dan ook zonder twijfel een ander gelaat tonen", klinkt het.

De spits belooft dat APOEL ook een ander gezicht zal tonen in eigen huis. "In de heenwedstrijd hebben we misschien wat meer afwachtend gespeeld dan normaal. We mikten toen vooral op onze duelkracht en wilden dan de tweede bal veroveren en zo tot kansen komen, maar hopelijk kunnen we nu het ware gelaat van APOEL Nicosia tonen. Reken maar dat we in de terugwedstrijd vanaf de eerste minuut full gas zullen spelen", besluit hij.