Hoefkens mist iets voorin: “Een boodschap naar het bestuur? Nee, een vaststelling

Hoefkens mist iets voorin: “Een boodschap naar het bestuur? Nee, een vaststelling"

27-08-2023 10:00
19

Standard heeft zijn competitiestart gemist. Na vijf speeldagen verzamelden de Rouches amper twee punten. Na het 1-1 gelijkspel tegen KV Kortrijk verscheen Carl Hoefkens voor de camera van Eleven.

De trainer kon met Standard nog altijd niet winnen in de competitie. Ook niet tegen KV Kortrijk. "Als er één ploeg verdiende om te winnen, dan was dat Standard. Natuurlijk ben ik ontgoocheld met het resultaat, maar ik ben ook zeer trots op mijn spelers. Dit is de manier zoals wij willen spelen", stelde Hoefkens.

Wat vond Hoefkens van de match tussen Kortrijk en Standard? “Volgens mij hebben we het enkel een beetje lastig gehad in de eerste tien minuten van de match. Daarna hebben wij ons getoond. We missen enkel wat kwaliteit om het af te maken. Als dat gebeurt, heb je eenvoudige zege."

Vooral offensief stelt Hoefkens dus 'iets' te missen. Is dat een boodschap richting het bestuur? "Een boodschap. Nee, het is een vaststelling na de match. Als we iets extra hebben, winnen we de match. We – ook de fans – hebben vandaag getoond dat we er samen voor willen vechten."