Witsel terug bij Atlético: Ik heb vrede genomen met deze positie en rol

Witsel terug bij Atlético: "Ik heb vrede genomen met deze positie en rol"

22-08-2023 13:18
1

Axel Witsel maakte zijn rentree in de basisopstelling van Diego Simeone na het missen van de eerste speeldag. Het valt steeds af te wachten welke positie Witsel wordt toegewezen. Opnieuw werd de Rode Duivel centraal achterin geplaatst. 

"Ik heb vrede genomen met deze positie", vertelde hij aan verslaggevers na het 0-0 gelijkspel met Sevilla. "Ik voel me comfortabel op die positie en ik heb er geen probleem mee om daar te spelen”, wordt er geciteerd door L'Avenir

"We weten dat het niet makkelijk is om op Sevilla te spelen," vervolgde hij. "De eerste helft was moeilijk, vooral met de bal, waar we geen balbezit en controle hadden. In de tweede helft waren we beter, met meer kansen, maar we zijn niet tevreden, ook al is een punt beter dan geen."

Met de verstikkende hitte was het zondagavond niet makkelijk om te voetballen in Andalusië. Maar de Luikenaar had geen excuses. "Dat heeft er niets mee te maken. De hitte is voor beide teams. Natuurlijk is het niet makkelijk om zo te spelen. Maar Betis had ook last van de temperaturen. Bovenal misten we Koke, die een essentiële speler voor ons is."