Ulreich bevestigt komst van nieuwe concurrent bij Bayern München

Ulreich bevestigt komst van nieuwe concurrent bij Bayern München

19-08-2023 10:08

Bayern München gaat zich versterken met Daniel Peretz. De Israëlische doelman komt over van Maccabi Tel Aviv, zo bevestigt zijn nieuwe ploeggenoot Sven Ulreich.

Ulreich wordt door de komst van Peretz op termijn weer derde doelman in München, maar is blij met de transfer die Bayern München op korte termijn zal bekrachtigen. "Het is een goede zet voor de toekomst", aldus de 35-jarige doelman, geciteerd door TZ. "Hij is een jonge keeper, die zich kan ontwikkelen en op de training van ons kan leren."

Bayern München was wekenlang bezig met keepers van naam, zoals Kepa Arrizabalaga (Chelsea, nu Real Madrid) en Yassine Bounou (Sevilla, nu Al Hilal). Ook Gerónimo Rulli was nadrukkelijk in beeld, maar de Ajacied raakte afgelopen weekend zwaar geblesseerd. Nu is Der Rekordmeister dus uitgekomen bij de 23-jarige Peretz, die onder de lat staat bij Maccabi Tel Aviv.

Tot de komst van Peretz en zolang Manuel Neuer nog niet helemaal wedstrijdfit is na zijn beenbreuk, neemt Ulreich de honneurs waar bij Bayern. "Ik doe mijn uiterste best", laat hij weten. Vrijdagavond won Bayern met 0-4 van Werder Bremen.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!