Bruno (ex-Gent) over nieuwe hoofdtrainer bij Eyüpspor: “Mijn ogen fonkelden”

Bruno (ex-Gent) over nieuwe hoofdtrainer bij Eyüpspor: “Mijn ogen fonkelden”

17-08-2023 21:15

Gianni Bruno, de nieuwe spits van Eyüpspor, is zeer onder de indruk van zijn nieuwe hoofdtrainer Arda Turan. De 31-jarige Bruno maakte deze transferperiode de overstap van KAA Gent naar Eyüpspor. Gent verhuurde Bruno het seizoen hiervoor aan STVV, daar draaide Bruno een erg degelijk seizoen.

Bruno is aan zijn nieuwe avontuur in Turkije begonnen. De spits vertelt over de invloed van hoofdtrainer Turan. “Arda Turan is hier een legend, hij kan niet over straat lopen hier in Turkije. Iedereen komt om handtekeningen vragen”, vertelt Bruno aan DAZN.

Bruno kan zijn geluk niet op met hoofdtrainer Turan. Bruno kan zelf ook nog niet geloven dat Turan bij zijn nieuwe ploeg aan het roer staat.  “Het is echt ongelofelijk om hem als hoofdtrainer te hebben. We kunnen niet anders dan vooruitgang boeken”, vertelt de spits.

Bruno vertelt hoe het was om Turan voor de eerste keer te ontmoeten. “Ik was verrast en mijn ogen fonkelden toen ik hem zag. Hij straalt evenwicht en charisma uit. We willen naar hem luisteren en van hem leren”, besluit de spits.

Bruno wist het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen met STVV flink wat doelpunten te maken. In 33 matchen bij De Kanaries wist Bruno 20 keer het net te vinden, ook leverde hij twee assists af aan zijn ploegmaats. Verder speelde Bruno ook voor Zulte Waregem en Cercle Brugge.