Gerucht: 'Naast trainer wordt Vanhaezebrouck technisch directeur bij KAA Gent'

Gerucht: 'Naast trainer wordt Vanhaezebrouck technisch directeur bij KAA Gent'

17-08-2023 16:31
16

KAA Gent is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen en lijkt klaar om er een goed jaar van te maken. Ook deze zomer lijkt het een goede transferzomer achter de rug te hebben. Grotendeels dankzij Hein Vanhaezebrouck, die een grotere verantwoordelijkheid lijkt te gaan krijgen bij de club.

Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri staat Vanhaezebrouck namelijk op het punt om een andere/extra rol te gaan krijgen bij Gent. Zo klinkt het dat naast trainer Vanhaezebrouck ook de rol van Sportief Directeur van Gent op zich zal nemen.

Naar verluidt was de trainer deze zomer al betrokken bij zowat elke transfer van de club en ziet hij dat vanaf volgend seizoe ook beloond worden met een nieuwe/extra job als Sportief Directeur. Daarmee breidt de rol van Vanhaezebrouck nog wat extra uit, zelfs nu er een nieuwe eigenaar is.

Vanhaezebrouck begon in 2014 aan zijn avontuur bij Gent en pakte ook de eerste titel ooit met de Buffalo's. Na een mislukt avontuur bij RSC Anderlecht keerde hij uiteindelijk ook terug naar Gent en wist hij ook de Croky Cup te winnen.