UPDATE: 'KAA Gent wijst bod van Bologna op spits Cuypers af'

UPDATE: 'KAA Gent wijst bod van Bologna op spits Cuypers af'

15-08-2023 08:10 Laatste update: 08:50
24

Hugo Cuypers is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen en dat is ook in het buitenland opgevallen. De aanvaller staat op de radar van Serie A-club Bologna FC. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Bologna is op zoek naar een waardige vervanger voor Marko Arnautovic, die de overstap maakte naar Internazionale. KAA Gent zou een transfersom van meer dan 15 miljoen euro willen voor de spits in vorm. Bologna heeft nog nooit eerder een dergelijk bedrag uitgegeven voor een speler.

Na de overname van KAA Gent door Sam Baro lijkt de urgentie voor uitgaande transfers afgenomen. Bovendien is er ook interesse van Tottenham Hotspur in een andere spits op dreef, Gift Orban. De onderhandelingen daarover lijken echter te stagneren vanwege de vraagprijs van 30 miljoen euro.

Cuypers heeft, terwijl het seizoen pas net is begonnen, al drie treffers in de Jupiler Pro League op zijn naam staan en wist zes keer te scoren in de voorrondes van de Conference League.

Update: KAA Gent heeft een eerste bod ontvangen van Bologna. De Italiaanse club deed een bod van 14 miljoen euro plus 4 miljoen euro bonus. Gent heeft het bod echter afgeslagen. Dat meldt Het Laatste Nieuws