'Manchester United denkt aan Onana, Rode Duivel komt met stevig prijskaartje'

'Manchester United denkt aan Onana, Rode Duivel komt met stevig prijskaartje'

14-08-2023 16:34
8

Manchester United is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen bij Amadou Onana van Everton. Erik ten Hag zou meer fysieke kracht aan zijn middenveld willen toevoegen en de 21-jarige Rode Duivel voldoet aan de profielschets, meldt The Guardian.

Everton is huiverig om Onana te verkopen, klinkt het. De middenvelder kwam vorig jaar zomer voor 35 miljoen euro over van Lille OSC en de club uit Liverpool voelt naar verluidt geen financiële druk om spelers te verkopen. Everton-manager Sean Dyche ziet Onana als sleutelspeler en hoopt onze talentvolle landgenoot nog minimaal een jaar binnenboord te houden.

Everton schijnt pas bij een bod van 55 miljoen euro na te willen denken over een transfer van Onana. Op dit moment heeft Manchester United nog geen formeel bod uitgebracht. Wel is de interesse kenbaar gemaakt op Goodison Park.

Ook Sofyan Amrabat (ex-Club Brugge) is nog altijd in beeld bij Manchester United, maar rondom de WK-uitblinker van Marokko zijn er weinig ontwikkelingen. Amrabat, die bij FC Utrecht al samenwerkte met Ten Hag, wordt al maanden in verband gebracht met United, maar staat nog altijd onder contract bij Fiorentina.