Danjuma (ex-Club Brugge) verkoos Everton boven Milan: Heel goed gevoel

Danjuma (ex-Club Brugge) verkoos Everton boven Milan: "Heel goed gevoel"

12-08-2023 18:46

Arnaut Danjuma liet Villareal deze zomer achter zich. De ex-speler van Club Brugge werd in verband gebracht met Feyenoord, maar tekende uiteindelijk voor Everton. Een aanbieding van AC Milan sloeg hij af, zo laat Danjuma optekenen in gesprek met The Times.

"Feyenoord was niet de enige Champions League-club met interesse", aldus Danjuma. "AC Milan was ook geïnteresseerd en ik heb ook met de trainer gesproken. Het is een hele grote club en het was niet makkelijk om het aanbod te weigeren. De historie, de cultuur, het stadion, het is prachtig.”

De voormalig NEC’er koos echter bewust voor The Toffees: "Ik had een gesprek met trainer Sean Dyche, waarbij ik een heel goed gevoel kreeg. In januari was ik al dichtbij een overstap naar Everton." De deal leek toen al rond, maar tot woede van de fans koos Danjuma op het laatste moment voor Tottenham. "Een club als Milan weigeren is niet makkelijk. Ik hoop dat ik daarmee iedereen overtuig van mijn vastberadenheid om voor Everton te spelen en dat ik echt bewust gekozen heb voor deze stap."