OFFICIEEL: Cercle Brugge stelt opvolger van Avina voor: ‘Visie doortrekken’

OFFICIEEL: Cercle Brugge stelt opvolger van Avina voor: ‘Visie doortrekken’

11-08-2023 13:03
13

Cercle Brugge heeft de opvolger van Carlos Avina op de officiële kanalen voorgesteld. Rembert Vromant is de nieuwe technische directeur van Groen-Zwart.

Vromant komt over de KBVB waar hij actief was als Head of Scouting. “Ik ben trots om deel uit te maken van Cercle Brugge en dankbaar voor de kans om mee m’n schouders te kunnen zetten onder de verdere sportieve uitbouw van de Vereniging”, zegt Vromant.

Vromant wil de lijn doortrekken bij Cercle. “Dankzij het harde werk achter de schermen ontwikkelde Cercle de voorbije jaren een dynamische en moderne voetbalfilosofie waarvoor het terecht wordt geprezen. Het is mijn nadrukkelijke bedoeling om deze visie verder door te trekken en jong, attractief talent naar Cercle te halen en zo de resultaten van de voorbije seizoenen te evenaren.”

Vromant is de opvolger van Avina, die vertrekt op zijn beurt naar AS Monaco. In Frankrijk wordt Avina technisch directeur. ”Ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik iedereen binnen Cercle Brugge ben voor de tijd die we hebben samengewerkt. Samen beleefden we mindere momenten, moeilijke tijden maar ook mooie momenten.”