‘Liverpool wil eigen transferrecord verbreken voor Caicedo (ex-Beerschot’

‘Liverpool wil eigen transferrecord verbreken voor Caicedo (ex-Beerschot’

10-08-2023 22:22
1

Liverpool wil het eigen transferrecord verbreken voor Moises Caicedo. De 21-jarige Ecuadoriaanse middenvelder van geniet veel interesse van onder meer Liverpool, Chelsea en Bayern München, weet Sky News.

Het transferrecord van Liverpool staat op dit moment op 85 miljoen pond, dat is net geen 100 miljoen euro. Brighton vraagt 100 miljoen pond voor de middenvelder, ruim 115 miljoen euro. Liverpool wil op deze manier ver gaan voor de jonge middenvelder, die in 2021 een half jaar op huurbasis voor Beerschot uitkwam.

Naast Caicedo doet Liverpool er ook alles aan om Romeo Lavia over te nemen van Southampton. Liverpool is al langere tijd in onderhandeling met Southampton en bracht al een derde bod uit op de 19-jarige Rode Duivel. Lavia is net als Caicedo een verdedigende middenvelder.

Liverpool zag in deze transferperiode al de nodige middenvelders vertrekken. Fabinho, Jordan Henderson, James Milner en Naby Keïta vertrokken bij Liverpool. Wel kwam middenvelder Alexis Mac Allister voor 42 miljoen euro over van Brighton.