'Courtois in tranen van het veld' en maanden uit door zware blessure

'Courtois in tranen van het veld' en maanden uit door zware blessure

10-08-2023 14:10 Laatste update: 15:53
57

Het seizoen van Thibaut Courtois is mogelijk met een valse noot gestart. De doelman van Real Madrid geraakte geblesseerd op training en staat mogelijk lange tijd aan de kant.

Met dat nieuws komt COPE naar buiten. Volgens het Spaanse medium raakte Courtois geblesseerd op training en ging hij in tranen van het veld. Er wordt gevreesd voor een kruisbandblessure en dus een maandenlange afwezigheid. Als Courtois lange tijd buiten strijd is, zal de Oekraïener Andriy Lunin de komende maanden het stokje moeten overnemen van onze landgenoot.

De voormalige doelman van KRC Genk sukkelt al even met ontstekingen aan de knie en moest daardoor de voorbije jaren al meermaals afhaken bij de Rode Duivels.  Door die mogelijk zware blessure wordt een beslissing over zijn toekomst bij de Rode Duivels ook meteen uitgesteld. Hij kreeg recent nog bezoek van Frank Vercauteren, die na het akkefietje met bondscoach Domenico Tedesco probeert te bemiddelen.

Update: Inmiddels heeft Real Madrid ook bevestigd dat Courtois een blessure aan de kruisbanden heeft opgelopen. Hij wordt binnenkort geopereerd en zal maanden buiten strijd zijn.