Koutris (Pogon) voor Gent: Fouten verbannen, bekoop je sowieso cash in Europa

Koutris (Pogon) voor Gent: "Fouten verbannen, bekoop je sowieso cash in Europa"

08-08-2023 23:59

Leandri Koutris, de linkervleugelverdediger van Pogon Szczecin, toont zeer veel respect voor KAA Gent. Koutris treft met Pogon Gent in de derde voorronde van de Conference League. Koutris geeft aan dat hij Gent al langere tijd volgt.

De 28-jarige Koutris is zeer te spreken over zijn aankomende opponent Gent. Koutris houdt Gent al langere tijd in de gaten. “Ik kijk veel voetbal en zag Gent twee jaar geleden aan het werk tegen PAOK. Geen toeval want ik kende Vadis Odjidja en Hugo Cuypers heel goed”, citeert Het Belang van Limburg Koutris.

Koutris geeft aan dat hij het jammer vindt dat aanvoerder Vadis vertrokken is bij Gent. “Jammer dat Vadis deze zomer de club verliet maar ze hebben nog altijd veel kwaliteit, zeker voorin maar de ganse ploeg is sterk, ze brengen heel mooi, aanvallend voetbal. We moeten vooral vermijdbare fouten uit ons spel bannen want die bekoop je sowieso cash in Europa”, vertelt Koutris.

Woensdagavond is de eerste match in het tweeluik tussen Gent en Pogon. De returnmatch in Polen vindt plaats op donderdag 17 augustus. De winnaar gaat naar de laatste Play-Offs voor de Conference League-groepsfase. Voor de verliezer houdt het Europese avontuur dit seizoen op.