Gustafsson (T1 Pogon): “Op dit moment draait het bij Gent ook wel echt heel goed”

Gustafsson (T1 Pogon): “Op dit moment draait het bij Gent ook wel echt heel goed”

08-08-2023 22:40

KAA Gent begint woensdagavond aan het tweeluik tegen het Poolse Pogon Szcezin. Bij Pogon staat hoofdtrainer Jens Gustafsson aan het roer. De Zweedse hoofdtrainer is zeer complimenteus over zijn aankomende opponent Gent. De ploegen gaan de strijd aan in de derde voorronde van de Conference League.

Gustafsson geeft aan dat Pogon zal moeten pieken om als winnaar uit het tweeluik tegen Gent te stappen. Gustafsson is op de hoogte van de goede vorm van Gent. “Op dit moment draait het bij Gent ook wel echt heel goed als geheel en we zullen dan ook zelf twee keer een topprestatie moeten afleveren”, citeert Het Belang van Limburg Gustafsson.

Gustafsson vertelt dat hij blij is om in ons land te zijn, de hoofdtrainer kijkt uit naar de ontmoeting met de formatie van Hein Vanhaezebrouck. “We zijn blij om in België te zijn, Gent wordt een lastige tegenstander maar we zijn er klaar voor”, deelt Gustafsson.

Toch heeft Gustafsson geen gebrek aan vertrouwen met Pogon. Zijn ploeg heeft het afgelopen seizoen zeer degelijk gedraaid in de Poolse competitie. “We eindigden vorig seizoen heel goed en zetten die trend voorlopig verder. Daarom hebben we veel vertrouwen voor deze partij”, besluit Gustafsson.