La Gazzetta over mogelijke transfer Lukaku: ‘Vlahovic blijft liever bij Juventus’

La Gazzetta over mogelijke transfer Lukaku: ‘Vlahovic blijft liever bij Juventus’

05-08-2023 12:48
5

De toekomst van Romelu Lukaku … Het is nog steeds koffiedik kijken. Het leek er even op dat de spits in een ruildeal met Dusan Vlahovic richting Juventus zou trekken, maar dat lijkt ondertussen ook al minder waarschijnlijk. 

Vlahovic blijft liever bij Juventus dan dat hij deze zomer naar de Premier League verhuist om Chelsea te versterken. Dat meldt La Gazzetta dello Sport zaterdagochtend. Juventus blijft geïnteresseerd in een deal met Chelsea voor de voormalige spits van Internazionale, maar de komst van de Belg zou afhangen van Vlahovic. 

Op pagina zes van de gedrukte editie van zaterdag benadrukt La Gazzetta dat Vlahovic niet om een overstap heeft gevraagd, maar zich ervan bewust is dat het zou kunnen gebeuren. Verder wordt er wel nog geschreven dat de Serviër er zich niet tegen zou verzetten, maar echt vragende partij lijkt Vlahovic ook niet te zijn. 

Vlahovic, die donderdag laat scoorde op Real Madrid, wil een signaal afgeven dat een mogelijke overstap naar Chelsea een beslissing is van de club en niet van hem persoonlijk. Als hij zou vertrekken en een keuze zou hebben in zijn toekomstige bestemming, zou zijn voorkeur naar verluidt uitgaan naar Paris Saint-Germain en spelen in de Champions League.