Boskamp is duidelijk: “Genk moet er nu alles aan doen om Onuachu terug te halen”

Boskamp is duidelijk: “Genk moet er nu alles aan doen om Onuachu terug te halen”

05-08-2023 12:14
25

Bossie analyseert … In Het Belang van Limburg lezen we een interview met Johan Boskamp. De analist werpt een blik op KRC Genk. Volgens de Rotterdammer zou de ploeg Paul Onuachu momenteel erg goed kunnen gebruiken. 

Genk liep afgelopen week na strafschoppen de Champions League mis. Volgens Boskamp is het onvoorstelbaar zuur voor de Genkenaars. “Na die wedstrijd heb ik nog een kwartier naar mijn scherm zitten staren. Ik kon het maar niet geloven hoe ze het hebben laten liggen”, aldus Boskamp. “Ik snap er nog altijd geen fluit van. En dat tegen een matig team, want Servette hoort niet eens bij de beste ploegen in Zwitserland.”

Volgens Boskamp zou deze uitschakeling een startschot moeten zijn in het terughalen van Onuachu. “Als ik van hen was zou ik er nu álles aan doen om Onuachu terug te halen”, klinkt het in Het Belang van Limburg

“Zijn vertrek heeft hen vorig seizoen al de titel gekost en nu ook de Champions League. In Engeland raakt hij toch geen knikker. Verlos die jongen dan uit zijn lijden en haal hem gewoon terug. Hij heeft geen aanpassingsperiode nodig en ze weten perfect hoe ze hem moeten gebruiken. Hun spel was volledig op hem afgestemd.”