Union SG is nog niet klaar: Er is nog werk op de transfermarkt

Union SG is nog niet klaar: "Er is nog werk op de transfermarkt"

05-08-2023 21:33
5

Union SG was deze zomer al serieus actief op de transfermarkt en haalde heel wat nieuwelingen in huis. Toch is de club nog niet klaar en verwacht voorzitter Alex Muzio dat er nog heel wat staat te gebeuren.

Op de clubkanalen van Union spreekt Muzio duidelijke taal en verwacht hij nog een drukke maand augustus. Niet enkel voor Union. "Elke club in België en Europa heeft op dit moment nog werk op de transfermarkt", geeft hij aan.

"We deden al heel wat transfers en sommigen vergeten misschien al dat we echt al veel spelers aantrokken. Dat komt omdat we al vroeg bezig waren met ingaande transfers. Een drietal weken geleden was onze kern nog veel te breed, maar dat is nu in orde", klinkt het.

Extra spelers
Toch lijkt men bij Union nog niet klaar en blijft het speuren naar versterking. "We spelen met twee aanvallers en we willen het seizoen afwerken met vier aanvallers", gaat Muzio verder. "Op dit moment hebben we er drie, dus daar komt er nog minstens een bij", klinkt het.

Wie die nieuwe aanvaller zal worden, is nog niet duidelijk. Wel denkt Union aan de komst van Colo Colo-spits Damian Pizarro, die meer dan zes miljoen euro moet kosten.