'Bayern geeft Spurs nog een paar uur: Duitsers doen allerlaatste bod op Kane'

'Bayern geeft Spurs nog een paar uur: Duitsers doen allerlaatste bod op Kane'

04-08-2023 14:46

Bayern München heeft een ultimatum gesteld voor de transfer van Harry Kane. Als Tottenham Hotspur voor middernacht nog niet akkoord is met het nieuwste bod op Kane, schakelt Der Rekordmeister door. Dat meldt The Athletic.

Spurs wil minimaal honderd miljoen euro verdienen aan Kane, die in Noord-Londen nog één jaar contract heeft. Volgens de laatste berichten zit er nog 29 miljoen euro tussen vraag en aanbod. Bayern wil nu duidelijkheid: als Tottenham het nieuwste bod van de Duitse kampioen niet voor de nacht van vrijdag op zaterdag accepteert, lijkt de club door te schakelen naar andere targets.

Kane wil zelf duidelijkheid over zijn toekomst voor de eerste Premier League-wedstrijd van Spurs, die op 13 augustus gepland staat. Bayern-coach Thomas Tuchel hoopt de Engelse spits datzelfde weekend tot zijn beschikking te hebben, als de club uit München in de Duitse Supercup aantreedt tegen RB Leipzig.

Als Kane deze zomer geen transfer maakt, heeft het er alle schijn van dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitwandelt bij Tottenham. De doelpuntenmaker gaat dus zijn laatste contractjaar in bij Spurs, waar hij nu al jarenlang de grote man is.