Ook Vlahovic zelf lijkt misnoegd over ruildeal met Lukaku: post op Instagram

Ook Vlahovic zelf lijkt misnoegd over ruildeal met Lukaku: post op Instagram

03-08-2023 10:00 Laatste update: 10:06
37

De nakende ruilovereenkomst tussen Romelu Lukaku en Dusan Vlahovic blijft de gemoederen beroeren. Vele fans van Juventus zijn er als de dood voor dat de Rode Duivel in Turijn zou neerstrijken. Ook Vlahovic, nochtans een hoofdrolspeler in het verhaal, lijkt een deal met Chelsea FC niet te zien zitten. Dat maakte hij duidelijk via sociale media.

Juve werkte afgelopen nacht een oefenwedstrijd af tegen Real Madrid in de Verenigde Staten. De Italiaanse topclub trok met 3-1 aan het langste eind. Voor rust mocht Thibaut Courtois zich al twee keer omdraaien, in het slotkwartier zette de ingevallen Vlahovic de eindstand op het bord. Meteen na zijn treffer wees de Serviër ostentatief naar zijn rugnummer negen.

Daar bleef het niet bij, want na afloop van het oefenduel kroop Vlahovic ook in de virtuele pen. Op zijn Instagram-profiel plaatste hij een gelijkaardige foto, waarop zijn nummer negen duidelijk te zien valt. Het bijschrift is veelzeggend: een emoji van een koning, gevolgd door zwart-en-witte kleuren. Als het van hemzelf afhangt, is het verhaal van Vlahovic bij Juventus nog niet geschreven, zo lijkt de boodschap.

Jammer genoeg voor hem heeft de 23-jarige spits niet al te veel in de pap te brokken. Hij ligt niet bepaald in de bovenste schuif bij trainer Max Allegri. Onder meer vanwege een boete van de UEFA is Juve bovendien dringend op zoek naar vers kapitaal. Het doel is dan ook om Vlahovic te ruilen voor Lukaku, waarbij Chelsea ook nog eens een bedrag van minstens 30 miljoen euro overmaakt naar de laars. Lukaku zelf zou alvast een persoonlijk akkoord gevonden hebben met La Vecchia Signora.