Vrancken voor Genk – Servette: “Details maken morgen het verschil”

Vrancken voor Genk – Servette: “Details maken morgen het verschil”

01-08-2023 15:54

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, staat voor een grote match. Genk neemt het in de returnmatch van de tweede voorronde van de Champions league op tegen het Zwitserse Servette FC. De eerdere match eindigde in een 1-1 gelijkspel in Zwitserland.

Vrancken weet dat het geen makkelijk karwei wordt om door te stoten naar de derde voorronde van de Champions League. Vrancken geeft aan dat hij over een fitte selectie beschikt. “Iedereen is inderdaad fit. We zijn er volledig klaar voor, maar makkelijk zal het zeker niet worden. Servette FC zal het ons morgen, net zoals vorige week, niet makkelijk maken. We weten dat zij specifieke kwaliteiten hebben. Details maken morgen het verschil”, citeert Genk via de officiële kanalen Vrancken.

Vrancken is zeer content dat er veel supporters zullen zijn. “Het is goed om horen dat er meer dan 15 000 supporters aanwezig zullen zijn. Onze fans hebben in de voorbije jaren al vaak laten zien dat zij samen met het team het verschil kunnen maken. Net zoals de supporters, wil ook de spelersgroep en technische staf heel graag naar de volgende ronde”, deelt Vrancken.

Vrancken weet dat er aan motivatie geen gebrek is bij Genk. De hoofdtrainer concludeert dat de ploeg zich eerst volledig moet richten op Servette. “We willen allemaal het hoogst mogelijke, maar eerst moeten we voorbij Servette FC”, besluit Vrancken.