Heynen richt zich nu op Servette: “De kans motiveert enorm, we gaan alles geven”

Heynen richt zich nu op Servette: “De kans motiveert enorm, we gaan alles geven”

31-07-2023 08:14
2

Bryan Heynen, de aanvoerder van KRC Genk, heeft de focus alweer verlegd na de winstpartij tegen RWDM. Genk met 0-4 te winnen uit bij RWDM. Heynen benadrukt het belang van de returnmatch van het tweeluik met het Zwitserse Servette FC. De eerste match in Zwitserland werd 1-1.

Heynen erkent het belang van de returnmatch tegen Servette in de tweede voorronde van de Champions League. “Die match tegen Servette is extreem belangrijk. We willen een Europese groepsfase halen, dus we gaan er alles aan doen om te winnen”, citeert Het Belang van Limburg Heynen.

Heynen vertelt verder dat de Champions League een gezamenlijke droom is binnen de selectie van Genk. “We dromen allemaal van de Champions League, iedereen wil op het hoogste niveau spelen”, vertelt de aanvoerder Genk.

Volgens Heynen zal Genk uiterst gemotiveerd zijn wanneer Genk Servette woensdag op bezoek krijgt. “De kans die we daartoe krijgen, motiveert ons enorm. We gaan woensdag alles geven en dan zien we wel wat er gebeurt”, besluit Heynen.