'Sociedad meldt zich bij United voor Van de Beek: clubs zijn in gesprek'

'Sociedad meldt zich bij United voor Van de Beek: clubs zijn in gesprek'

29-07-2023 21:50

Donny van de Beek geniet concrete belangstelling van Real Sociedad. Dat meldt Fabrizio Romano. De transferexpert laat weten dat de Spaanse club momenteel 'actief' werkt aan het aantrekken van de Nederlandse middenvelder. 

Romano vermeldt daarbij dat de onderhandelingen met Manchester United, sinds 2020 de werkgever van Van de Beek, nog lopen. Er is momenteel dus nog geen overeenstemming over de deal tussen beide clubs. Daarnaast heeft de Oranje-international, die de afgelopen periode ook in verband werd gebracht met een terugkeer naar Ajax, nog geen persoonlijk akkoord met Sociedad. 

Onlangs gaf hij nog aan niet te weten waar zijn toekomst ligt. "Ik ben hersteld van mijn blessure en ben weer fit. Na een paar weken getraind te hebben maakte ik nu weer mijn eerste minuten. Maar elke dag kan er iets gebeuren, zeker in voetbal. We zullen zien", zo tekende Manchester Evening News eerder deze maand op. 

Van de Beek speelde tot op heden zestig duels voor United. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en twee assists. Tussendoor werd hij ook nog een halfjaar uitgeleend aan Everton, waar hij net als in Manchester kampte met blessureleed.