Mbappé kost PSG nog eens 60 miljoen euro

'PSG krijgt nog extra domper, Mbappé krijgt gigantische bonus als hij blijft'

28 juli om 19:31

Kylian Mbappé kent steeds minder redenen om vroegtijdig bij Paris Saint-Germain te vertrekken. Sky Sports meent dat de Franse sterspeler een loyaliteitsbonus van zestig miljoen euro krijgt als hij tot 1 augustus speler van de Parijse club blijft. 

Volgens het medium ontvangt de Fransman vanwege een clausule het enorme bedrag. Mbappé verlengde in 2022 zijn contract en PSG zal destijds geen rekening hebben gehouden met het huidige scenario: de club en speler staan lijnrecht tegenover elkaar omdat de spits weigert te vertrekken. Mbappé loopt in 2024 uit zijn contract en lijkt dan transfervrij naar Real Madrid te willen vertrekken. PSG heeft laten weten dat Real Madrid de speler voor 250 miljoen euro kan ophalen, aldus RMC Sports.

Al Hilal meldde zich al bij PSG met een bod van 300 miljoen euro en een astronomisch salaris voor Mbappé (700 miljoen euro voor één jaar, red.), maar dat zag de Fransman niet zitten. PSG heeft de ster voorlopig buiten de selectie gezet tot hij óf bijtekent óf vertrekt. Het lijkt er echter op dat Mbappé zijn zin krijgt.