Naar Antwerp of niet? Coach Brys laat zich uit over dossier van Keita

Naar Antwerp of niet? Coach Brys laat zich uit over dossier van Keita

27-07-2023 20:16 Laatste update: 20:17
1

Mandela Keita wil graag naar Antwerp, maar wacht op een doorbraak. Ondertussen blijft coach Marc Brys op hem rekenen bij OHL. Speelt hij zaterdag gewoon mee tegen Sporting Charleroi? 

"Het is logisch dat hij voorzichtig is op training en in wedstrijd, want het gaat over geld", aldus Brys bij Het Nieuwsblad. "Maar wat mij betreft is er nooit formeel beslist om hem de komende weken niet op te stellen. Het blijft een speler van ons. Mandela moet beseffen dat hij nog altijd een speler is van OHL die zijn plichten heeft naar de club toe. Het moet allemaal een beetje in balans blijven."

Brys hoopt vooral dat er duidelijkheid komt. "Het is belangrijk voor OHL, voor Mandela en voor mijzelf dat er snel een beslissing komt. Liever vandaag dan morgen. We moeten verder kunnen. Gelukkig stellen alle partijen zich fair op, dus ik verwacht wel een oplossing."

OH Leuven hoopt nog een mooie som te vangen voor Keita. Er wordt zelfs gesproken over acht miljoen euro voor de middenvelder, die in juni nog meespeelde op het EK voor beloften.