'Niet alleen United wil Højlund, ook PSG gaat voor voormalig Club Brugge-target'

'Niet alleen United wil Højlund, ook PSG gaat voor voormalig Club Brugge-target'

27-07-2023 12:34

Paris Saint-Germain heeft zich naast Manchester United gemeld in de strijd om de handtekening van Rasmus Højlund. Volgens The Athletic heeft de Franse landskampioen inmiddels een bod uitgebracht op de begeerde spits van Atalanta Bergamo. 

Volgens The Athletic gaat het om een bod van in totaal in totaal vijftig miljoen euro. Zodoende heeft United er nu een concurrent bij. De ploeg van manager Erik ten Hag is al lang in de race voor Højlund en bracht afgelopen woensdag ook al een bod uit op de spits, van eveneens vijftig miljoen euro.

De twintigjarige Deen zou naar verluidt persoonlijk al rond zijn de Engelse grootmacht. Nu PSG in de markt is, is het nog niet duidelijk waar zijn toekomst ligt, maar dat Højlund vertrekt bij Atalanta lijkt een zekerheid. The Athletic weet dat hij bij het clubbestuur al een vertrekwens heeft ingediend. 

De linkspoot kwam afgelopen seizoen tot 32 optredens in de Serie A. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en vier assists. In het shirt van Denemarken trof hij al zes keer doel in evenveel interlands. Voor hij naar Atalanta trok, wilde Club Brugge de spits graag ons land halen, maar Højlund koos voor een avontuur in Italië.