Van Crombrugge blikt terug op RSCA: “Makkelijke keuze, maar afscheid nemen niet”

Van Crombrugge blikt terug op RSCA: “Makkelijke keuze, maar afscheid nemen niet”

23-07-2023 15:41
7

Hendrik van Crombrugge, de nieuwe doelman van KRC Genk, blikt terug op zijn periode bij RSC Anderlecht. De doelman vertelt dat de afgelopen vier jaar bij Anderlecht “slopend” waren. Van Crombrugge wil laten zien dat zijn vertrek de juiste keuze was.

Van Crombrugge deelt via Sporza dat hij vier slopende jaren heeft ervaren bij Anderlecht. Van Crombrugge meent dat hij alles heeft gegeven voor Anderlecht en dat hij zich opnieuw wil bewijzen. "Niet om het tegendeel van andere mensen te bewijzen, maar wel om te tonen dat mijn keuze om te vertrekken de juiste keuze was", vertelt Van Crombrugge.

Van Crombrugge vertelt over het afscheid nemen bij Anderlecht. "De keuze om te vertrekken was niet moeilijk, vrij makkelijk zelfs, maar het afscheid nemen van bepaalde mensen waarmee je een band hebt is wel moeilijk", deelt Van Crombrugge.

Van Crombrugge ziet ook in dat zwaardere tijden ook diepere connecties vormen. De doelman vertelt dat dit bij Anderlecht het geval was. "Als het goed gaat, vorm je een band, maar als het heel slecht gaat en je komt daar samen met andere mensen uit, dan vormt dat een nog stevigere band. Zo lopen er veel mensen rond op Anderlecht, die mensen wens ik nog altijd het allerbeste toe", besluit Van Crombrugge.