Coucke laat Anderlecht-fans dromen: 'Super vervolg van de mercato'

Coucke laat Anderlecht-fans dromen: 'Super vervolg van de mercato'

22-07-2023 20:59
8

RSC Anderlecht haalde tot nu toe drie gerichte versterkingen in huis. Volgen er dra nog spelers? Marc Coucke laat via Instagram de supporters van paars-wit alvast dromen van nog schoon volk.

Zaterdag stond bij Anderlecht de jaarlijkse fandag op het programma. Paars-wit oefende ook tegen Ajax. Tegen de Amsterdammers haalde Anderlecht het met 3-0. Nieuwkomer Maxime Dupé hield bij zijn officieus debuut de nul. Terwijl de twee andere nieuwkomers Louis Patris (assist) en Kasper Dolberg (doelpuntenmaker) voor de 1-0 zorgden.

Het publiek van Anderleht genoot zaterdag van de zege tegen Ajax. Wie niet in de tribunes zat, was Coucke. De sterke man van Anderlecht geniet momenteel van een vakantie in Ibiza. Vanuit het Spaanse eiland wenste Coucke de fans van Anderlecht een een prachtige fandag. Daarna klonk het: 'Wij supporteren hier mee op een mooie match en een super vervolg van de mercato'.

Anderlecht is nog voor enkele posities op zoek naar nieuwe namen. Na de match tegen Ajax gaf CEO of Sports Jesper Fredberg ook aan dat Anderlecht nog op zoek is naar 'de juiste speler'.