'Grote naam op weg naar Saudi-Arabië: Mané in gesprek met club Ronaldo'

'Club van Ronaldo is nog niet klaar en gaat voor komst van Mané'

20 juli om 16:44

De kans bestaat dat Sadio Mané vertrekt uit Europa. Al Nassr, de club van Cristiano Ronaldo, is in gesprek met de Senegalese aanvaller van Bayern München.

Volgens The Athletic verlopen de onderhandelingen tussen het kamp-Mané en Al Nassr voorspoedig. Het is niet uitgesloten dat er binnen enkele dagen een akkoord wordt bereikt in Albufeira, de Portugese stad waar de partijen elkaar hebben getroffen. Mané is met Bayern München op trainingskamp in de Algarve.

Bayern lijfde Mané een jaar geleden voor ruim veertig miljoen euro in. De Senegalese aanvaller, die tot medio 2025 tekende, bleef in Duitsland ver verwijderd van zijn Liverpool-vorm. In 25 Bundesliga-wedstrijden scoorde hij zeven keer. De grootverdiener zou van trainer Thomas Tuchel te horen hebben gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club.

Al Nassr versterkte zich deze zomer al met Marcelo Brozovic (Internazionale) en Seko Fofana (RC Lens), terwijl Ronaldo al een half jaar in Saudi-Arabië speelt. Manchester United-back Alex Telles staat ook op verlanglijst om de overstap te maken.