‘Lukaku wordt verwacht bij Chelsea, maar traint niet met A-elftal’

‘Lukaku wordt verwacht bij Chelsea, maar traint niet met A-elftal’

18-07-2023 13:03

De toekomst van Romelu Lukaku is nog steeds troebel. De spits van de Rode Duivels is momenteel nog steeds eigendom van Chelsea, maar de vraag blijft waar hij uiteindelijk zal belanden. Tot die tijd dient Lukaku zich aan te melden bij de Londense club. 

‘Lukaku wordt verwacht bij Chelsea... maar niet bij het seniorenteam’, schrijft Walfoot. Na een cryptische post op sociale media zal Lukaku weer richting Chelsea moeten, in ieder geval tijdelijk. De Lukaku-saga zou deze week tot een einde moeten komen. De spits plaatste maandag een mysterieus bericht op sociale netwerken, met slechts twee woorden: "Het einde". Een foto van de speler in de straten van Brussel liet fans verbijsterd achter.

De onderhandelingen tussen Lukaku en Internazionale zijn naar verluidt afgebroken, maar worden voortgezet met Juventus, dat schrijft de Italiaanse pers. Volgens Walfoot zou Saoedi-Arabië ook in de running kunnen zijn, maar het hele verhaal is vanaf het begin erg moeilijk te volgen geweest.

Eén ding is zeker: Romelu Lukaku werd dinsdag terugverwacht bij Chelsea. Hij zal moeten trainen met de U-21's en ongewensten en zal de Blues niet vergezellen op hun zomertournee naar de VS. Elke dag die voorbijgaat is een verloren dag voor Lukaku en iedereen zal opgelucht zijn als zijn bestemming officieel wordt...