'Wisseling van de wacht bij Liverpool: tweede routinier kan naar Saudi-Arabië'

'Wisseling van de wacht bij Liverpool: tweede routinier kan naar Saudi-Arabië'

14-07-2023 09:01

Het lijkt erop dat een ware wisseling van de wacht op gang komt bij Liverpool. Dat meldt onder andere Fabrizio Romano. Na Jordan Henderson is de kans aanwezig dat ook Fabinho naar Saudi-Arabië trekt.

Met de komst van Alexis McAllister en Dominik Szoboszlai heeft Liverpool de gewenste versterkingen voor het middenveld binnen. Dit betekent dat er minder speeltijd lonkt voor oudgedienden als Fabinho en Henderson. Eerder werd al gemeld dat de Engelsman in de belangstelling staat van het Al Ettifaq van trainer Steven Gerrard. Fabinho geniet dan weer interesse van het Al Ittihad van N’Golo Kanté en Karim Benzema.

De onderhandelingen voor zowel Henderson als Fabinho zijn inmiddels gaande, maar van een officieel bod is nog geen sprake. Wel is duidelijk dat de gesprekken met Liverpool voor zowel Al Ittihad als Al Ettifaq topprioriteit hebben. Henderson en Fabinho zouden wel al benaderd zijn met een bod en de Engelsman zou zelfs al persoonlijk akkoord zijn met een overstap.

Liverpool lijkt hiermee werk te maken van een aantal veranderingen binnen de selectie. Na een dramatische start eindigde de club vorig jaar eindigde de club vijfde in de Premier League. Daardoor speelt Liverpool dit jaar geen Champions League. Als vervanger op het middenveld denkt Liverpool overigens aan Rode Duivel Romeo Lavia.