UPDATE: 'Naast Aston Villa toont ook Newcastle United interesse in De Ketelaere'

UPDATE: 'Naast Aston Villa toont ook Newcastle United interesse in De Ketelaere'

13-07-2023 11:24 Laatste update: 12:46
16

Of Charles De Ketelaere ook komend seizoen nog bij AC Milan speelt, is een open vraag. Een jaar geleden verruilde de Rode Duivel Brugge voor de modestad, maar daar bleef hij onder de verwachtingen. Aston Villa zou hem een uitweg willen bieden.

Volgens La Gazzetta dello Sport is de Engelse middenmoter momenteel volop een bod aan het voorbereiden op De Ketelaere. Dat zou 25 miljoen euro bedragen. Geen verkeerd bedrag, maar de roze sportkrant weet dat Villa zich de moeite maar beter bespaart. AC Milan verlangt namelijk (minstens) 30 miljoen voor onze landgenoot. 

Op die manier zouden I Rossoneri de schade van hun eerdere investering nog enigszins beperken. Vorige zomer betaalden ze 35 miljoen euro aan Club Brugge. Mogelijk komt Aston Villa hen de komende dagen tegemoet. Overigens staat het lang niet vast dat De Ketelaere definitief vertrekt uit Milaan. Tijdens het EK voor beloften liet zijn makelaar, Tom De Mul, verstaan dat CDK gewoon in San Siro zal blijven om te vechten voor zijn kans.

Update:

Ekrem Konur meldt op donderdag dat ook Newcastle United interesse zou hebben in de Rode Duivel. The Magpies zouden wel eens een aanlokkelijke bestemming kunnen zijn voor de voormalige spits van Club Brugge. De mannen van Eddie Howe kwalificeerden zich afgelopen seizoen voor de Champions League en eindigden op een vierde plek.