'Danjuma (ex-Club Brugge) ziet huur zitten, maar is nog te duur voor Feyenoord'

'Danjuma (ex-Club Brugge) ziet huur zitten, maar is nog te duur voor Feyenoord'

11-07-2023 07:26

Arnaut Danjuma (ex-Club Brugge) staat naar verluidt open voor een huurtransfer naar Feyenoord, maar hij is op dit moment te duur voor de Rotterdammers. Zijn Spaanse werkgever Villarreal verlangt een miljoenenbedrag, meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant vindt Feyenoord dat in deze fase van de transferperiode onverantwoord. Algemeen directeur Dennis te Kloese en trainer Arne Slot spraken al met de 26-jarige aanvaller, maar de Nederlandse kampioen kan onder de huidige financiële voorwaarden niet doorpakken. Ondertussen volgen ook Premier League-clubs zijn situatie. Danjuma moet zelf ook besluiten hoe hard hij het wil spelen met Villarreal, stelt De Telegraaf.

Danjuma vindt het belangrijk dat hij weer wekelijks in actie komt, na een weinig succesvolle huurperiode bij Tottenham Hotspur. De zesvoudig international wil zich in de kijker spelen bij bondscoach Ronald Koeman richting het EK van volgend jaar. Feyenoord lijkt echter niet op hem te wachten. De Rotterdammers hebben een miljoenenbod uitgebracht op Luka Ivanusec, meldde 1908.nl. Ook Gustav Isaksen zou in beeld zijn.