Anderlecht trekt met 27 man op stage naar Oostenrijk, Dolberg en Patris aanwezig

Anderlecht trekt met 27 man op stage naar Oostenrijk, Dolberg en Patris aanwezig

08-07-2023 11:20
17

RSC Anderlecht is zaterdagochtend aan haar afreis naar Oostenrijk begonnen, waar het de komende week haar voorbereidingsstage afwerkt. In totaal mochten 27 spelers mee van Brian Riemer. Daarbij zitten kersverse aanwinsten Kasper Dolberg en Louis Patris, net als ... Yari Verschaeren. 

De spelmaker van Anderlecht staat nog maanden aan de kant met een zware knieblessure, maar mag in Oostenrijk verder werken aan zijn revalidatie. Hij deelt het vliegtuig met Dolberg en Patris, allebei pas overgestapt naar paars-wit. Zij kunnen zich in Villach, waar de groep van 8 tot en met 15 juli zal verblijven, meteen proberen bewijzen bij hun nieuwe ploeggenoten en technische staf.

Voor het overige zijn de gebruikelijke namen in de kern opgenomen, zonder verrassingen. Ook Hendrik van Crombrugge zal aanwezig zijn. Hij wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek. Verder krijgen enkele jongelingen de kans om zich te tonen. Onder meer Ismaël Baouf, Luca Monticelli en Timon Vanhoutte zijn relatief nieuwe gezichten.

De 27 Anderlecht-spelers die op stage gaan in Oostenrijk: 
Francis Amuzu, Nilson Angulo, Kristian Arnstad, Majeed Ashimeru, Ismaël Baouf, Colin Coosemans, Zeno Debast, Tristan Degreef, Hannes Delcroix, Amadou Diawara, Kasper Dolberg, Anders Dreyer, Marco Kana, Theo Leoni, Lucas Lissens, Luca Monticelli, Bogdan Mykhaylichenko, Moussa N’Diaye, Louis Patris, Benito Raman, Noah Sadiki, Killian Sardella, Mario Stroeykens, Hendrik Van Crombrugge, Timon Vanhoutte, Yari Verschaeren, Jan Vertonghen