'Bayern München wil opnieuw shoppen bij Ajax en richt vizier op Alvarez'

'Bayern München wil opnieuw shoppen bij Ajax en richt vizier op Alvarez'

07-07-2023 13:30

Bayern München heeft opnieuw belangstelling voor Edson Álvarez. De zoektocht van Der Rekordmeister naar een nieuwe controleur verloopt moeizaam, waardoor de club weer uitkomt bij de Ajax-middenvelder.

Bayern toonde eerder al sluimerende interesse. Borussia Dortmund was op dat moment eveneens in de race en wilde doorpakken. Die Schwarzgelben leken er zelfs met Álvarez vandoor te gaan, maar kwamen er niet uit met Ajax. Dat is ook Bayern ter ore gekomen, weet BILD. Hoewel versterkingen op andere posities prioriteit hebben, blijft Bayern zoeken naar een 'nummer zes', klinkt het.

Een move van Álvarez naar Bayern wordt in München niet uitgesloten. De Mexicaan zag een transfer naar Dortmund in rook opgaan en sluit in principe in de voorbereiding aan bij Ajax, waar hij nog tot de zomer van 2025 vastligt. Álvarez maakt er geen geheim van dat hij graag een volgende stap in zijn loopbaan zet.

Álvarez is momenteel nog met de nationale ploeg van Mexico actief in de Gold Cup. In de nacht van zaterdag op zondag neemt Mexico het in de kwartfinales van het toernooi op tegen Costa Rica.