'Inter ziet Chelsea deze week: 30 miljoen euro klaar voor transfer Lukaku'

'Inter ziet Chelsea deze week: 30 miljoen euro klaar voor transfer Lukaku'

03-07-2023 10:27
12

De toekomst van Romelu Lukaku … Het is nog steeds koffiedik kijken. Volgens La Gazzetta dello Sport zou Internazionale deze week een nieuwe meeting hebben gepland met Chelsea. Inter hoopt alvast Lukaku te kunnen houden. 

Volgens de Italiaanse krant zal de Londense club een Chelsea officieel voorstel formuleren dat tussen lening en aflossing meer dan 30 miljoen euro zou bedragen. Internazionale zou haar zinnen gezet hebben op de spits van de Rode Duivels en heeft er dan ook voor gezorgd dat er wat geld in het laatje kwam met een aantal uitgaande transfers.  

Lukaku had volgens de krant absoluut geen zin om ergens anders te gaan spelen. ‘De Belg verwacht echter dat Inter ook zijn steentje zal bijdragen: de lening die zal worden voorgesteld zal waarschijnlijk tot 5 miljoen, maar het is op het bedrag van de verplichte aflossing dat het spel wordt gespeeld’, klinkt het in de krant.

De Nerazzurri willen niet meer dan 30 uitgeven, bij voorkeur te betalen over meerdere boekjaren. ‘Er zullen dagen geduld nodig zijn voor een delicaat schaakspel, het belangrijkste van deze Nerazzurri-zomer.’